Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/adpbk/domains/pijnbijkanker.nl/private_html/includes/file.phar.inc).

Disclaimer

Stichting Pain Research Delft spant zich in om de informatie op de website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te houden. Desondanks kan Stichting Pain Research Delft geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid, volledigheid en actualiteit ervan.

Aan de inhoud van de site of aan langs elektronische weg verstrekte informatie, kunnen bezoekers dan ook geen rechten ontlenen. Stichting Pain Research Delft aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van deze website.

De website pijnbijkanker.nl geeft geen medisch advies. De informatie is in geen enkel geval een vervanging van de informatie die door de arts of de verpleegkundige aan de patiënt wordt verstrekt. Wij raden u te allen tijde aan contact op te nemen met uw huisarts of specialist voor medisch advies.

Stichting Pain Research Delft is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden die via links op deze site geraadpleegd kunnen worden.

Het feit dat websites van derden via links op pijnbijkanker.nl kunnen worden geraadpleegd betekent niet dat deze websites worden aanbevolen of zijn goedgekeurd door Stichting Pain Research Delft. Stichting Pain Research Delft is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de via de links te ontsluiten websites, voor de privacybescherming op die websites of voor diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Alle auteursrechten op de inhoud van deze website behoren toe aan Stichting Pain Research Delft. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Stichting Pain Research Delft inhoud van deze website te verspreiden, vermenigvuldigen of op andere wijze openbaar te maken.

PijnBijKanker.nl ©2012    -    info@pijnbijkanker.nl    -    colofon    -    disclaimer    -    privacy   -    online by:reloadmedia.com

Stichting Pain Research Delft    TEVA    Therabel