Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/adpbk/domains/pijnbijkanker.nl/private_html/includes/file.phar.inc).

Thuiszorg

Bij kankerpatiënten wordt de thuiszorg vaak uitgevoerd door oncologieverpleegkundigen. Een oncologieverpleegkundige heeft veel kennis van de ziekte en ervaring in het werken met mensen bij wie kanker is vastgesteld. De oncologieverpleegkundige uit de thuiszorg werkt nauw samen met de verpleegkundigen uit het ziekenhuis. Zij vult de medische behandeling aan, die in het ziekenhuis gegeven wordt. De patiënt ontvangt de praktische en emotionele steun waar na thuiskomst uit het ziekenhuis behoefte aan is. Behoud van de kwaliteit van het leven staat hierbij centraal.

De oncologieverpleegkundige verpleegt, verzorgt en begeleidt kankerpatiënten en hun naasten in alle stadia van de ziekte.

PijnBijKanker.nl ©2012    -    info@pijnbijkanker.nl    -    colofon    -    disclaimer    -    privacy   -    online by:reloadmedia.com

Stichting Pain Research Delft    TEVA    Therabel