Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/adpbk/domains/pijnbijkanker.nl/private_html/includes/file.phar.inc).

Huisarts

De huisarts is bij uitstek de arts die de patiënt in alle stadia van de ziekte kanker kan ondersteunen, informeren, adviseren en behandelen. De huisarts heeft de regie en een centrale rol. Bij de behandeling van pijn is de huisarts deskundig en kan in samenspraak met de patiënt de nodige medicijnen voorschrijven. Eventueel vindt overleg plaats met bijvoorbeeld de behandeld specialist, de radiotherapeut of de anesthesioloog - > pijnspecialist. In de palliatieve fase is de huisarts nauw betrokken bij alle vragen rondom het ongeneeslijk zijn van de ziekte. Ook het naderende levenseinde kan de huisarts deskundig begeleiden en zonodig de noodzakelijke medische beslissingen nemen.

PijnBijKanker.nl ©2012    -    info@pijnbijkanker.nl    -    colofon    -    disclaimer    -    privacy   -    online by:reloadmedia.com

Stichting Pain Research Delft    TEVA    Therabel